Stage lopen?

Kidscamps kan voor haar activiteiten altijd stagiaires gebruiken. Dit kunnen HBO studenten zijn maar ook MBO of zelfs middelbare school studenten zijn. Iedereen kan bij ons helpen, gedurende het hele jaar maar natuurlijk vooral in de vakanties als de Kidscamps weken plaats vinden.

Zo kan je bij ons alleen een vakantie helpen maar uiteraard zijn er ook stages van een langere tijd mogelijk zodat je met alle onderdelen van Kidscamps in aanraking komt zoals het promoten, front office en het zelf opzetten van activiteiten.

Stage vacature

De Kidscamps zijn voetbaldagen bestemd voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. Deze voetbaldagen worden gehouden in de schoolvakanties. Deelnemers worden geëntertaind met verschillende voetbal(fun) activiteiten onder begeleiding van jou en vrijwilligers van verenigingen. Wij zijn erg flexibel met tijden, dus als je het druk hebt, laat dit geen drempel zijn om contact met ons op te nemen.

Wat moet je doen?
Voor de voetbaldagen zijn we op zoek naar begeleiders voor de verschillende groepen deelnemers. Voor de locatie en datum kan je in de agenda van Kidscamps kijken. De activiteiten van de begeleiders zullen bestaan uit:

  • Bijwonen van vergaderingen in aanloop naar de Kidscamps
  • Gereed maken van de locatie / opbouwen
  • Als groepsbegeleider fungeren tijdens de Kidscamps
  • Afbouwen van het complex.

In alle schoolvakanties worden er Kidscamps georganiseerd, dus als je jezelf wilt opgeven kun je contact opnemen met onderstaande gegevens of klik op de onderstaande button om jouw motivatie te mailen naar Kidscamps.

Kidscamps
Misha Salden

info@kidscamps.nl
06 – 23 24 70 13

Stage aanvraag!